maandag 20 oktober 2014

Dagje zee met twee


Als jullie dit nu zitten te lezen  ben ik hoogstwaarschijnlijk al terug thuis van een gezellig dagje aan zee. Er waren geen mannen toegelaten, wat maakte dat ik en mijn mama even wat quality-time voor onszelf hadden. Heerlijk gewoon! Even al je zorgen en problemen thuis achterlaten kan soms echt wonderen doen. En al zeker voor mijn garderobe... Ik heb !geprobeerd! om zoveel mogelijk leuke foto's voor jullie te maken (fotografie is niet echt mijn sterkste kant zie je...) zodat jullie er toch iets of wat van kunnen meegenieten. Ik zou zeggen: enjoy loves <3


Zaterdagavond zijn we aangekomen op ons appartementje aan de kust, nog net op tijd om van een mooie zonsondergang te kunnen meegenieten vanachter het raam van onze favoriete bistro Galaxy. Uiteraard mocht een glaasje heerlijke cava niet ontbreken (ik maakte voor deze ene keer eens een uitzondering). Het eten is er echt super lekker en alles is er heel verzorgd! Ik heb het stoofvlees genomen met puree.



Na ons etentje zijn we direct naar het appartement gegaan en daar hebben we de rest van de avond tv zitten kijken. Het was de film bridesmaids op tv, ik had deze nog niet gezien. En wat bleek? Hij was HI-LA-RISCH! Ik kon niet meer bij van het lachen.

De volgende ochtend was ik vroeg wakker en had dus de kans om een fantastisch mooie zonsopgang te kunnen vastleggen op camera. In het echt was ‘ie dubbel zo mooi!


Omdat het zondag was zijn we in het centrum uitgebreid gaan ontbijten bij een heel gezellige bistro. En het ontbijt was gewoon WOW! Zo lekker! En natuurlijk heeft de dees hier er weer vergeten een foto van te nemen. Stom want het zag er echt onwijs lekker uit en dat was het ook. Waarschijnlijk had ik het weeral te druk met honger te hebben #guilty. 
Effe snel: ik kwam net op het idee om iedere zondag een ‘zoete zondag’ artikel te schrijven. Omdat ik zondag beschouw als de enigste dag waarop ik me eens mag laten gaan (vooral dan op vlak van voeding) want alle andere dagen van de week let ik juist wel op mijn voeding. Het is een soort van “treat” naar mezelf toe. 1 dagje op de week laat ik mezelf toe om te zondigen zonder een geweten te hebben. Weeral met foto’s misschien over al mijn guilty pleasures. Dit kan gaan van eigen recepten tot gewoon toffe foto’s/ideetjes/informatie van theehuizen/bistro’s… waar ik graag kom. Wat denken jullie hiervan? Laat maar weten bij de comments.

Na het ontbijt zijn we een paar winkels binnen geweest. Ik ben snel even de nieuwe cosmopolitan gaan halen (yay!!) en heb eindelijk een mooie winterjas gevonden die nog eens betaalbaar was ook.  Al dat wachten heeft dus toch iets opgeleverd! Ben er enorm blij mee en ik denk dat ik er veel geniet van ga hebben.



Even langs het casino passeren. Spijtig genoeg ben ik er nog nooit binnengeweest omdat ik nog te jong ben.


In de namiddag zijn we even een bezoekje gaan brengen aan mijn vroegere manege waar ik nog een tijdje gereden heb. Daar heb ik zo'n halfuur de paarden zitten knuffelen lol.

Als afsluiter van ons dagje aan zee zijn we gaan eten bij de Italiaan. Een heel leuke tent eigenlijk. Je hebt er de keuze uit allerlei soorten pasta's. Om het toch nog iets of wat gezond te houden heb ik de volkoren pasta pesto genomen. Heaven was dat!



En nu terug naar huis, met een goed gevulde buik, een paar kledingstukken meer en euro's minder.




Wat hebben jullie zoal gedaan dit weekend? Let me know in the comments!
Bisous Eline


3 opmerkingen:

  1. Dat klinkt als een super leuk weekend! En die zoete zondag klinkt ook erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je leuke reactie op m'n blog! :)
    Vlaamse blogs zijn inderdaad niet zo makkelijk te vinden... Als je wil kan ik je een paar doorgeven?
    Mail maar! nena.verbeeck@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen