zaterdag 24 augustus 2013

Parfum | Estée Lauder Pleasures

Bron foto: nine-cool-pics.com 

Iedereen kent hem wel. De alom bekende geur van Estée Lauder. Het is enorm befaamd in de beautywereld en een must-have geworden voor zowat elke parfum verslaafde. Jep, ik geeft toe, inclusief mij dus.

Goed, ik geef toe dat ik alleen al om de schattige pup het zou kopen, wie kan hier nu tegenop? Just kidding! De reclamespot is vrijwel luchtig een kalm gehouden omdat het zo beter de geur weergeeft. Onschuldig, maar toch speels.

Vooraleer ik een super uitgebreide uitleg ga geven over hoe de geur precies is opgebouwd moeten jullie weten dat ik niet, maar dan ook echt niets weet over al die topnoten en hartnoten enzo. Verwacht niet teveel, maar ik doe mijn best en geef het toch een kans :)


Goed, de super uitgebreide uitleg dus. Wel, persoonlijk vind ik de geur héél "meisjesachtig" (dat is een goed ding hoor). Lekker fris en fruitig, maar het fruitige is juist goed zodat het niet overheerst. De reuk versterkt nog meer het vrouwelijk gevoel dat je hebt. Ik weet niet waarom, maar deze geur doet me de parfum assosciëren met zakenvrouwen. Dit zal denk ik komen doordat, ondanks de geur luchtig is, hij tegelijkertijd een  Het aroma blijft zowat de hele dag op/rondom je hangen, dat vindt ik erg fijn omdat dit niet vaak het geval is bij andere parfums. Het is echt zo'n geur dat je zou dragen op een vergadering,school,afspraakje en zelfs voor te gaan winkelen. Gewoon bij nogal zakelijke gelegenheden zou ik hem zelf dragen. De flacon zelf is simpel gehouden en is makkelijk te gebruiken. Qua grootte is hij juist goed, niet té groot en niet té klein. Ideaal dus om hem snel even mee te nemen in je handtas.

Naar mijn mening is hij ideaal voor een meisjemeisje, die graag frisse geuren draagt. Ikzelf draag hem heel graag tijdens de lente en zomer omdat het aroma dan ideaal past bij het weer, nou meestal toch! Bedankt voor dit te lezen!

Liefs,
Eline


2 opmerkingen: